Digitale tour

Digitale tour

De digitale Museumtour brengt de tentoonstelling 'Het Verhaal van Indië' bij u thuis. U kunt zelf virtueel door de tour lopen en alle foto's, films en verhalen online lezen.

Museumtour NL

U kunt hier de Nederlandse of de Engelse versie van de tour bekijken. De tour biedt extra informatie en maakt het voor u makkelijker om op internet te zoeken naar specifieke informatie. De online museumtour is daarmee ook zeer geschikt voor educatieve doeleinden en voor belangstellenden die niet in staat zijn om een bezoek te brengen aan het museum.

Als webbezoeker krijgt u het gevoel alsof u zelf door het museum loopt, u kunt met muisklikken door de ruimten navigeren. Ook kunnen aanvullende tekstuele, audiovisuele of auditieve informatie worden opgeroepen via iconen.

Voor de realisatie van de digitale rondleiding door ‘Het Verhaal van Indië’ is gebruikgemaakt van Museumtours. Met een Museumtour kunt u thuis, of waar dan ook, via een computer met internetaansluiting een museum bezoeken en vrijelijk door een presentatie of tentoonstelling navigeren.